×

De klok stond stil

De laatste dagen van de oorlog op het landgoed Reuversweerd De klok stond stil beschrijft de laatste dagen van de Tweede Wereldoorlog op landgoed Reuversweerd, in Cortenoever in de gemeente Brummen.

Uitgeverij De Geitenpers zegt hierover: De klok stond stil is een ontroerend verhaal. Het is spannend en interessant voor jongeren en volwassenen. Het boekje is de 38e uitgave van De Geiten Pers, een literaire uitgeverij van lokale verhalen over Brummen en Eerbeek, geschreven door professionele, vaak landelijk bekende schrijvers. Voorgangers van Martine Letterie waren bijvoorbeeld Coen Simon, Jolande Withuis, Jan Brokken, A.L. Snijders, Jan Siebelink, Lydia Rood en Laurens Hoevenaren. Het gaat om bibliofiele publicaties, die met zorg worden uitgegeven in een eenmalige oplage van dit keer 550 exemplaren.
De reeks boekjes van De Geiten Pers bevat nu 38 publicaties, deels nog verkrijgbaar via de website www.geitenpers.nl, bij de bibliotheken in Brummen, Eerbeek en Twello en bij een groot aantal boekwinkels door het hele land.

Privacycentrum | Copyright by Martine Letterie